Tietoa kesärenkaista

Kevään koittaessa kesärenkaiden uusiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Kevään koittaessa kesärenkaiden uusiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Suomen sää vaihtelee vuoden ympäri, joten talvirenkaiden lisäksi myös kesärenkaiden turvallisuuteen on tärkeää kiinnittää huomiota valintaa tehdessä.

Laadukkailla ja riittävällä urasyvydellä varustetuilla kesärenkailla mahdollistat lyhyet jarrutusmatkat ja hyvän pidon tiehen kaikissa sääolosuhteissa.

Uusien kesärenkaiden hankkimisen tarvetta voi helposti selvittää kotikonstein kahden euron kolikon avulla. Jos kolikon vajaa 4 mm paksu hopeanvärinen ulkoreuna näkyy kolikon ollessa kesärenkaan urassa, alkaa renkaiden uusiminen olla jo ajankohtaista.

Mikäli renkaidesi kunto mietityttää, niin olet aina tervetullut lähimpään BestDrive-toimipisteeseesi maksuttoman renkaiden kuntotarkastukseen.

Kesärenkaiden ominaisuudet ja EU-rengasmerkinnät

Kesärenkaiden yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky vastustaa vesiliirtoa.

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. renkaan melutaso sekä renkaan vierintävastus.

Laadukkailla kesärenkailla voit vaikuttaa muun muassa polttoaineen kulutukseen, teiden kuntoon ja kestävyyteen, ajomukavuuteen, liikenneturvallisuuteen sekä syntyvän jätteen määrään.

Kaikkien kesärenkaiden ominaisuuksista kertovat EU-rengasmerkinnät. Rengasmerkinnöistä selviää polttoainetaloudellisuus, märkäpito ja vierintämelu. Kesärenkaiden valintaa tehdessä kannattaa kääntyä aina kääntyä ammattilaisen puoleen. BestDrive-liikkeiden asiantuntevan henkilökunnan lisäksi on olemassa erilaisia puolueettomia rengastestien tuloksia, joita kannattaa hyödyntää valintaa tehdessä.

Laadukas kesärengasvalikoimamme kattaa renkaita mm. seuraavilta valmistajilta: Continental, BestDrive, Gislaved ja Matador, Nokian ja Michelin.

Meillä voit maksaa ostoksesi myös Resurs Bank-rahoituksella.

Myymme kesärenkaita seuraavissa toimipisteissä