Rengaspalvelut

Paras palvelu ei jätä toivomisen varaa! Laadukkaiden renkaiden lisäksi palvelemme sinua kattavasti kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa.

Paras palvelu ei jätä toivomisen varaa!

Laadukkaiden renkaiden lisäksi palvelemme sinua kattavasti kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa. Palveluvalikoimamme kattaa esimerkiksi renkaiden vannetyöt, renkaiden paikkaukset, asennuspalvelut, tasapainotukset, sekä ohjauskulmien tarkistukset ja säädöt. Rengastöiden lisäksi jokaisesta toimipisteestämme löydät viiden tähden rengashotellipalvelut

BestDrive -liikkeiden henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan kaikille asiakkailleen laadukkaan työnjäljen sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat mielellään kaikkiin renkaita ja rengaspalveluita koskeviin kysymyksiinne.

Rengaspalveluita on saatavilla kattavasti pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa, Lappeenrannasta aina Tampereelle asti. Katso täältä lähin toimipisteesi ja ota yhteyttä!

Renkaiden vaihto

Säästä aikaa ja vaivaa ja tuo autosi renkaanvaihtoon lähimpään BestDrive-toimipisteeseen. Renkaiden vaihdot toteutamme vankalla ammattitaidolla ja ripeästi. Renkaiden vaihto kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi, koska onnistuneesti suoritettu vaihtoedellyttää nykyisin entistä laajempaa osaamista, sekä oikeanlaisia olosuhteita ja työkaluja. Renkaita vaihtaessa on tiedettävä esimerkiksi oikeat rengaspaineet sekä nostokohdat.

Puutteellinen tietotaito ja vääränlaiset työvälineet saattavat johtaa vakaviin virheisiin, vaurioihin ja jopa tapaturmiin niin vaihtotilanteessa kuin liikenteessäkin. Renkaiden vaihdon yhteydessä ammattilaiset tarkastavat renkaasi niin kunnon, kuin rengaspaineidenkin osalta.

Varaa aikasi kätevästi renkaanvaihtoon täältä tai ota yhteyttä lähimpään BestDrive-ammattilaiseen!

Renkaiden asennus vanteille

Renkaiden asennus vanteille kannatta antaa ammattilaisten hoidettavaksi, sillä toimenpide on tarkkaa työtä eikä onnistu ilman asianmukaisia työkaluja. BestDrive-ammattilaisilla on asianmukainen tietotaito rengasvalmistajien ohjeistuksista erityyppisten renkaiden asentamisen kannalta. Asennuksen yhteydessä vanteiden kunto tarkastetaan ja venttiili vaihdetaan. Vanteilla on suuri vaikutus renkaan muotoon, ominaisuuksiin ja ajo-ominaisuuksiin liittyen. Vaihdon jälkeen renkaille suoritetaan vielä tasapainotus, jossa tarkastetaan renkaan tasainen pyöriminen kovissakin nopeuksissa.

Katso lähin toimipisteesi!

Renkaiden tasapainotus

Jos auto tärisee ja ajotuntuma on huono, syy löytyy usein pyörien epätasapainosta. Tällöin on syytä suorittaa pikimmiten renkaiden tasapainotus ammattilaisen toimesta. Tasapainotuksen jälkeen ajoneuvosi ohjattavuus, vakaus, suorituskyky, tehokkuus sekä nopeusmittarin tarkkuus paranevat huomattavasti. Tasapainotus kannattaa tehdä aina myös silloin, kun ajoneuvoosi on vaihdettu uudet renkaat, tai jos autoon on tehty huoltoja tai muita korjauksia. Renkaiden optimaalinen tasapaino on erittäin tärkeä asia ajoturvallisuuden kannalta. Epätasapainoiset renkaat vaikeuttavat tiellä pysymistä, jolloin seurauksena voi olla läheltä piti-tilanteita tai jopa ulosajoja. Edellä mainittujen lisäksi pyörien epätasapaino voi lyhentää renkaiden, laakereiden, iskunvaimentimien ja muun auton jousituksen osien käyttöikää. Väärin tasapainotetut renkaat pahimmassa tapauksessa vahingoittavat ohjausta ja jousitusta, jolloin ajoneuvosta tulee vaarallinen ajettava.

BestDrive tarjoaa asiantuntevan ja ammattitaitoisen renkaiden tasapainotuksen. Katso lähin toimipisteesi!

Ohjauskulmien säätö eli nelipistesuuntaus

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus varmistaa, että autosi pyörät ovat optimaalisessa valmistajan määrittämässä asennossa. Ohjauskulmien säädön myötä renkaasi kestävät pidempään hyvinä, kuluvat huomattavasti hitaammin, polttoaineenkulutus vähenee ja ajaminen on turvallisempaa. Säännöllisellä nelipyöräsuuntauksella säästät rahaa ja luontoa, sekä säilytät autosi tehokkaana ja turvallisena. Kiireellistä ohjauskulmien säätöä ajoneuvosi tarvitsee epätavallisen renkaiden kulumisen ohella silloin, jos se puoltaa jompaankumpaan suuntaan, suoraan ajettaessa ratti ei ole keskipisteessä, tai mikäli autosi ratti tärisee. Ohjauskulmat on hyvä tarkistuttaa myös siinä tapauksessa, jos autoon on asennettu osia, kuten esimerkiksi raidetangon pää, iskunvaimentimet tai jouset.

Katso täältä lähin BestDrive-toimipisteesi!

Tarjoamme rengaspalveluita seuraavissa toimipisteissä