Rengashotelli

BestDriven rengashotelli pitää renkaasi tallessa kausisäilytyksen ajan. Rengashotelli säilyttää renkaasi helposti ja turvallisesti, sillä renkaat säilytetään optimaalisissa olosuhteissa. Siten renkaasi kestävät pidempään.

BestDriven rengashotelli pitää renkaasi tallessa kausisäilytyksen ajan. Rengashotelli säilyttää renkaasi helposti ja turvallisesti, sillä renkaat säilytetään optimaalisissa olosuhteissa. Siten renkaasi kestävät pidempään.

BestDriven rengashotellissa renkaat pidetään viileässä, pimeässä ja lämpötilaltaan tasaisissa tiloissa. Sillä tavoin renkaat välttyvät niille haitalliselta valolta, kosteudelta ja lialta. Jos renkaat säilyttää omassa autotallissa tai ullakolla, renkaat saattavat altistua kemikaaleille, kuumuudelle ja auringonvalolle. Lisäksi renkaiden kumi voi kovettua ja käyttöominaisuudet heikentyä.

Renkaiden säilyttäminen itse on vaivalloista, etenkin jos tilaa on käytössä vain vähän. Kerrostaloissa ja rivitaloissa renkaita ei saa säilyttää lainkaan. Jos säilytystilassa on liian kosteaa, kylmää tai lämmintä, lyhentää se renkaan käyttöikää. Oikea lämpötila renkaan säilyttämiselle on +15 ja 0 asteen välillä. Jos lämpötila on liian korkea, renkaan ominaisuudet voivat muuttua niin, että sen käyttöikä lyhenee. Liika kosteus niin ikään on renkaalle haitallista, eikä vesi saa tiivistyä renkaalle. Rengas tulee suojata myös vesisateelta ja roiskevedeltä. Rengas on myös säilytettävä pimeässä, sillä etenkin suora auringonvalo ja voimakas keinovalo ovat renkaalle haitallisia korkeiden UV-pitoisuuksiensa vuoksi. Renkaiden lähettyvillä ei myöskään saa pitää sähkölaitteita, sillä ne saattavat synnyttää sähkökipinöitä tai hiljaisia sähköpurkauksia.

Renkaisiin ei saa kohdistua lainkaan painetta yhdestäkään suunnasta, vaan ne tulisi pitää niin luonnollisessa asennossa kuin mahdollista, ilman jännitystä, puristusta tai vääntymistä. Sillä tavoin taataan renkaiden parhaan mahdollisen muodon säilyminen, ja renkaat myös pysyvät turvallisina ja taloudellisina ajettavina.

Rengashotelli on ratkaisuna paitsi kätevä myös turvallinen ja edullinen. Rengashotellin avulla säästät tilaa, etkä joudu kuljettamaan renkaita paikasta toiseen.

Rengashotellin hyötyjä:

  • Ei kuljettamista ja kantamista – säästät aikaa ja vaivaa
  • Enemmän tilaa
  • Parhaat mahdolliset olosuhteet säilyttämiselle

Rengashotellin palvelut muokataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sopiva hetki yhteydenotolle on silloin kun on aika vaihtaa renkaat. BestDriven rengashotelliin voit jättää renkaasi säilytettäväksi täysin huoletta, sillä säilytämme ne varmoissa ja turvallisissa olosuhteissa, valmistajien antamien ohjeistusten ja suositusten mukaisesti. Palvelun täydentävät valvotut ja vakuutetut säilytystilat.

Rengashotelli on saatavilla seuraavissa toimipisteissä